ေရွာက္သီး၏ အခြံကို လူအေတာ္မ်ားမ်ားဟာ လႊတ္ပစ္ေလ့ ရိွၾကပါတယ္။ တကယ္ေတာ့ ေရွာက္ခြံမွာလည္း ေဆးဘက္ဝင္ အာနိသင္ေတြ ရိွပါတယ္။ ေရွာက္ခြံကို ေရွာက္ယို အျဖစ္ ျပဳလုပ္ျပီး စားနိုင္ ယံုသာ မကဘဲ လက္ဖက္ရည္ထဲမွာ ထည့္ျပီးေသာက္သံုးမယ္ ဆိုရင္ အေရျပားကင္ဆာ အတြက္ ေကာင္းမြန္ ပါတယ္။ ဒါေၾကာင့္ အေရျပားကင္ဆာ အတြက္ ေရွာက္ခြံကို မွီဝဲ သင့္ပါတယ္။ ေနာင္တစ္ခ်ိန္ ေရွာက္သီးဝယ္ရင္ ေရွာက္ခြံကို လႊတ္မပစ္ဘဲ လက္ဖက္ရည္ထဲမွာ ထည့္ျပီး ေသာက္ပါလို႔ အၾကံေပးပါရေစနာ္။
No comments:
Post a Comment